Wolff ”Todella Toivoo” Hamiltonin Pysyvän Mercedeksellä Vuonna 2022, Hän Haluaa Diilin Valmiiksi Kesään Mennessä

Mercedes-tiimin päähenkilö Toto Wolff sanoo, että hän haluaa seitsemänkertaisen voittajan Lewis Hamiltonin jatkavan yhden vuoden sopimustaan Silver Arrowsin kanssa tänä kesänä. Näin vältettäisiin samanlainen viivästys, jonka takia Briton uusi diilinsä helmikuussa 2021 edellisen sopimuksen jo loputtua.

Sekä Hamilton että Silver Arrows tähtäävät kahdeksanteen F1-voittoon tällä kaudella. He pääsivät hyvään alkuun hallitsevan mestarin voitettua maaliskuussa Bahrain Grand Prix -kisan. Wolff haluaa varmasti pitää 36-vuotiaan vielä vuoden 2021 jälkeenkin.

Kun kysyttiin, haluaako Hamilton pysyä Mercedeksellä seuraavallakin kaudella, Wolff vastasi:

”Todella toivon niin. Yhteinen matkamme on ollut todella voittoisa. Hän on ollut Merceder-kuski ja Mercedes-muksu hänen karting-päivistään saakka. Hän ei ole kisannut Formula 1 -kisoissa päivääkään ilman Mercedeksen voimaa eli loogisesti tarina jatkuu samalla linjalla.”

Tiimin pomo sanoi Bahrainissa, että hän haluaa välttää toiset kireät sopimusneuvottelut. Siksi hän yrittää välttää tilanteen, jossa Hamilton uusii sopimuksensa tiimin kanssa vasta kauden jälkeen. Tai vielä pahempaa, lähtee Mercedekseltä.

”Varmasti,” hän sanoi. ”Emme halua jättää kahden kuskin vahvistusta tammikuuhun. Valtteri [Bottas] oli aika säännöllinen kesällä – siksi sen tulisi tapahtua silloin. Lisäksi haluamme helpottaa kuskien mieltä, että he voivat vain keskittyä työhönsä.”

”Ja tietenkin seuraavaa vuotta ajatellen ilmassa on paljon uutta ja yritämme aina parhaamme tiimimme kannalta pitkällä aikavälillä ollen samalla lojaaleja sen hetkisille kuskeille.”

 

”Emme epäile Valtteria tai Lewisiä, mutta keskusteluja tullaan tietenkin käymään. Mutta ei vasta ensivuoden tammikuussa,”

lisäsi Wolff. Hänen siipiensä suojissa odottavat myös Williams-kuski ja Mercedes-juniori George Russell, joka sijaisti Hamiltonin saatua koronaviruksen viime vuoden Sakhir Grand Prix -kisan aikaan. Russell on varmasti innokas lunastamaan paikkansa F1:n johtavan tiimin riveistä.

Tällä hetkellä Hamilton ja hänen tiimikaverinsa Valtteri Bottas tähtäävät Mercedeksen voittoon seuraavissa kisoissa Imolassa. Tosin vastusta antavat Red Bull ja Max Verstappen erittäin nopealla RB16B-autolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.