Nico Hulkenberg Liittyi Aston Martinin Tiimiin Vara- ja Kehityskuskina Vuodeksi 2021

Saksalainen kuski ajoi tiimille kolme kertaa viime vuonna, kun se tunnettiin vielä nimellä Racing Point ja kuskit Sergio Perez ja Lance Stroll saivat koronatartunnan.

33-vuotias ajoi tiimin väreissä vuosina 2012-2016, kun sitä kutsuttiin nimellä Force India.

”Tiimi tietää, että he voivat luottaa minun auttavan ja ajavan mahtavasti,”

hän sanoi.

”Ja olen täysin valmis haasteeseen.”

Nelinkertainen Sebatian Vettel liittyi Strollin seuraan Aston Martinin talliin vuonna 2021. Hulkenberg sanoo toivovansa, että he saavat nauttia kaudesta ilman taukoja. Hulkenbergin rooliin sisältyy myös simulaattorissa ajamista auton kehittämiseksi.

Viime vuonna Hulkenberg kutsuttiin mukaan viime minuuteilla kahdesti. Perezille ennen perjantain ensimmäisiä harjoituksia British Grand Prix -kisoissa ja Eifel Grand Prix -kisoissa vasta lauantain harjoituksiin Strollin sairastuttua.

”Tämän diilin allekirjoittaminen ajoissa on mahtavaa – viime vuonna en ehtinyt valmistautua ennen kuin hyppäsin auton kyytiin!”

Hulkenberg sanoi.

”Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään tämän tiimin kanssa jälleen. Olen ajanut heille monia kertoja urani aikana.”

”Lisäksi on mielenkiintoista auttaa tiimiä kehittymään kauden aikana ja odotan mahtavien kierrosaikojen vetämistä hihastani.”

Tiimin päähenkilö Otmar Szafnauer sanoi:

”Näinä vaikeina aikoina vaaditaan osaavia ja kokeneita varakuskeja.”

”Nico todisti viime vuonna, että hän pystyy hyppäämään auton kyytiin ja toimimaan tehokkaasti lyhyellä varoitusajalla. Nyt pidemmällä varautumisella ja integraatiolla tiedämme, että voimme luottaa Nicon onnistuvan mahtavasti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.