Capitalsin Maalivahti Henrik Lundqvist ei Ehkä Missaakaan Koko Kautta Sydänleikkauksesta Huolimatta

Henrik Lundqvist ilmoitti joulukuussa 2020 jättävänsä koko kauden 2021 välistä sydänsairauden takia, mutta Washington Capitals ei ehkä joudukaan pelaamaan koko vuotta ilman maalivahtia. 38-vuotias kävi tammikuussa sydänleikkauksessa ja ilmoitti sen sujuneen hyvin. Hän pääsi takaisin jäälle jo helmikuussa.

Palautumisen myötä on ilmaantunut myös uutisia, joiden mukaan hän saattaisi palata pelikentille jo tällä kaudella.

”Henrik Lundqvist on jatkanut luistelua hiljaisissa merkeissä. Hän aikoo jatkaa uraansa sydänleikkauksen jälkeen, kunhan hänen terveytensä sallii sen”

TSN:n Frank Seravalli kertoi.

”Hän odottaa saavansa lääkärien mielipiteen tällä viikolla. Kyse on kriittisestä käynnistä, jolla paljastuu hänen lähitulevaisuutensa ja pidemmän aikavälin mahdollisuudet. Washington Capitals, jos kaikki sujuu hyvin, ei hylkää mahdollisuutta Henrik Lundqvistin paluusta tällä kaudella.”

Viisituntinen leikkaus keskittyi aortan läpän vaihtoon ja aortan juureen. Lundqvistin mukaan jokainen askel on askel oikeaan suuntaan, ja vaikka päätös vetäytyä urheilusta hetkeksi oli hankala, hän pysyy positiivisena.

Veteraanipelaaja hyväksyi 1,5 miljoonan dollarin vuoden pituisen sopimuksen Capitalsin kanssa lokakuussa. Hän oli osa New York Rangersia ensimmäiset 15 kautta urastaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.