Urheiluvedonlyönti Ulkomaisilla Sivustoilla

Muu

On selvää, että vedonlyönti on osa ihmiskunnan historiaa. Vedonlyönnin historia ulottuu jo muinaiseen Kiinaan asti. Arvioiden mukaan muinaisessa Kiinassa on lyöty vetoa jo 2 300 eaa. Eli lähes 4 500 vuotta sitten. Lienee paikallaan sanoa, että vedonlyönti ja voittajan päättely ovat osa ihmisen luonnetta. 

Suomalaiset ovat perinteisesti tunnettu innokkaina vedonlyöjinä läpi itsenäisen Suomen olemassa olon. Alunperin vedonlyönti tapahtui aina Veikkauksen toimipisteillä vedonlyöntiin tarkotetuilla kupongeilla. Nykyisin tilanne on kuitenkin toinen. Yhä useampi vedonlyöjä pelaa internetissä ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla.

Oli sitten kohteena jalkapallo tai jääkiekko – vedonlyönti on erittäin houkuttelevaa ulkomaisilla sivustoilla. Vaikka perusperiaate on sama sekä ulkomaisilla sivustoilla, että Veikkauksen sivustolla, niin eroavaisuuksia löytyy paljon.

Suurimpiin eroavaisuuksiin kuuluvat kohteiden määrä, kertoimien suuruus sekä vedonlyöjille suunnatut bonukset. Usein ulkomaiset vedonlyöntisivut tarjoavat monipuolisen kohdevalikoiman ja jopa useita kymmeniä tuhansia kohteita.

Veikkauksen kohde valikoima on huomattavasti suppeampi, vaikkakin erittäin hyvin suomalaisten pelaajien makuun. Vaikka Veikkauksen ja ulkomaisten sivustojen välillä on suuriakin eroja, niin molemmilla on myös omat kannattajansa.

Vedonlyöntibonukset ovat tärkeässä asemassa

Netin vedonlyöntisivut tarjoavat usein runsaasti erilaisia bonuksia pelaajilleen. Tämä eroaa erittäin paljon Veikkauksesta, sillä Suomen rahapelimonopoli ei tarjoa lainkaan bonuksia pelaajilleen. Onkin selvää, että bonukset näyttelevät suurta osaa vedonlyöntisivujen suosiossa. Bonukset eivät kuitenkaan ole samanlaisia jokaisella sivustolla, vaan bonuksissa voi olla suuriakin eroja eri sivustojen välillä. Erot voivat näkyä niin bonuksen suuruudessa kuin myös bonuksen ehdoissa ja säännöissä. Siksi myös ehdot ja säännöt tulee lukea huolellisesti jos bonuksilla on aikeissa pelata.

Suosituimpia vedonlyöntibonuksia ovat talletusbonukset sekä yhdistelmäbonukset. Talletusbonukset ovat nimensä mukaisesti talletuksella saatavia bonuksia. Pelaaja tallettaa valitsemansa summan rahaa ja saa sen lisäksi bonusrahaa ennalta määrätyn prosentin talletuksesta. Esimerkiksi 100 % bonus 100 € saakka tarkoittaa, että 100 € talletuksella on mahdollista saada 100 % bonusta, jolloin pelirahaa on 200 €. Talletusbonukset voi käyttää mieluisiin kohteisiin, kuten talviolympialaisiin tai muihin mielekkäisiin kohteisiin. Ilmaisvedot ovat usein kohteisiin sidottuja, mutta erittäin houkuttelevia bonuksia. Yhdistelmänä talletusbonus ja ilmaisvedot ovat hyvin suosittu bonus.

Ulkomaisilla sivustoilla voi olla useita erilaisia maksutapoja

Netin vedonlyöntisivut pyrkivät miellyttämään pelaajiaan mahdollisimman paljon. Myös maksutavoissa pyritään miellyttämään asiakkaita. Useimmat netin rahapelisivut mahdollistavat talletuksen ja kotiutuksen useilla erilaisilla tavoilla. Näitä tapoja ovat esimerkiksi nettilompakoilla, verkkopankkitunnuksilla, kryptovaluutoilla, luottokorteilla ja prepaid korteilla maksaminen.

Viime vuosien aikana mobiilimaksamisen suosio on kasvanut paljon, joten myös monet netin rahapelisivut mahdollistavat mobiilimaksut. Kuitenkin myös laskulla maksaminen on vielä toisinaan sivustoilla mahdollista.

Pay n Play sivut tekevät tässä poikkeuksen, sillä ne eivät tarjoa kuin yhden maksutavan. Yleensä maksutapana on tuttu ja turvallinen Trustly. Kuitenkin myös Zimpler, Brite sekä Euteller näkyvät ajoittain Pay n Play sivustojen tarjonnassa. Pay n Play sivut toimivat verkkopankkitunnuksilla kirjautuen, tallettaen ja kotiuttaen. Nopeaa ja helppoa.

Ulkomaiset vedonlyöntisivut – miksi valita ne?

Monet miettivät syitä valita ulkomainen sivusto. Yksi suurimmista syistä sille, että ammattilaiset valitsevat ulkomaiset sivut on bonukset, mutta myös kohdevalikoimien koko houkuttaa. Kun sivusto tarjoaa 50 000 kohdetta ja 200 € bonusrahaa, niin houkutus on erittäin suuri. Kaikki ei kuitenkaan ole kiinni ainoastaan valikoimista ja bonuksista.

Useat ammattilaiset sanovat valitsevansa ulkomaiset sivut sillä niiden kertoimet ovat huomattavasti parempia kuin Veikkauksella. Kertoimien ollessa kilpailukykyisiä, on pelaajalla myös mahdollisuus suurempiin voittoihin. Jos kertoimet ovat heikkoja, ei voittojakaan voi tulla. Ulkomaiset sivut ovat hyvä ratkaisu, kunhan sivusto toimii pelilisenssillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.