Jalkapalloilijat Jotka Joutuivat Seksiskandaalin Pyörteisiin

Muu

Jalkapallossa liikkuu suuret rahat ja parhaat pelaajat ovat miljonäärejä, joilla riittää seuraa niin romanssin kuin seksinkin merkeissä. Ei siis ole ihme, että aina toisinaan median tietoisuuteen nousee suuria seksiskandaaleja, joiden keskiössä on tunnettuja pelaajia. Ja toisaalta toiset pelaajat pääsevät median keskiöön vasta seksiskandaalinsa jälkeen, koska heidän jalkapallotaitonsa eivät ole vielä vakuuttaneet suurta yleisöä.

Tältä listalta löydät muutamia jalkapallomaailman suurimmista seksiskandaaleista ja pelaajista, joiden seksiseikkailut päätyivät koko maailman tietoisuuteen. Toisaalta osa näistä skandaaleista ei ole vain hauskaa huvia vaan myös vakavia rikoksia, jotka ovat vaikuttaneet monien ihmisten elämään.

Cristiano Ronaldo

Jokainen jalkapallofani tietää, kuka on Cristiano Ronaldo. Portugalilaista jalkapallotähteä syytettiin raiskauksesta, mutta virallisesti oikeus totesi, ettei tapausta pystytä todistamaan kunnolla. Amerikkalainen Kathryn Mayorga kertoi Ronaldon raiskanneen hänet melkein kymmenen vuotta sitten Las Vegasissa.

Ronaldo maksoi sievoisen summan Mayorgalle pitääkseen hänet hiljaa tapahtuneesta. Ronaldo kuitenkin kiistää tapahtuneen ja kertoo seksin olleen molemminpuolista.

Ronaldo Luis Nazário de Lima

Toinen jalkapalloilija Ronaldo eli brasilialainen jalkapalloikoni Ronaldo Luis Nazário de Lima on myös ollut osallisena seksiskandaalissa, joka rikkoi paikallisten fanien sydämet, koska maassa jalkapalloilijoita pidetään korkealla tosimiesten standardilla.

Vuonna 2008 Ronaldo oli osallisena seksiskandaalissa, joka johti hänen silloisen tyttöystävänsä Maria Beatriz Anthonyn päätökseen perua heidän kihlautumisensa. Myöhemmin kaksikko päätyi kuitenkin takaisin yhteen. Ronaldon seksiskandaalin pohjalla olivat tapahtumat Rio de Janeirossa hotellihuoneessa.

Huhun mukaan Ronaldo oli yhdessä kolmen transvestiitti prostituoijan kanssa.

Ryan Giggs

Vuonna 2011 median huomioon tuotiin juoru, jonka mukaan Rhodrin Giggsin vaimo Natasha olisi pettänyt häntä Rhodrin oma veljen Manchester Unitedin tähtipelaaja Ryan Giggsin kanssa. Väitteen mukaan Ryan oli ollut tässä salasuhteessa mukana jopa kahdeksan vuotta. Myöhemmin tuli julki, että Natasha olisi pettänyt Rhodria kymmenen eri jalkapalloilijan kanssa.

Lisäksi Natasha paljasti haastattelussa abortoineensa Ryanin lapsen vain viikkoa ennen häitä Rhodrin kanssa vuonna 2010. Tätä monimutkaisemmaksi ei jalkapalloperheen draama voi mennä!

Wayne Rooney

Wayne Rooney jäi kiinni bordellissa käynnistä valvontakameran nauhalla. Huhun mukaan hän harrasti seksiä kumiseen kissapukuun pukeutuneen mummon kanssa, mutta voimmeko todella tuomita häntä tästä? Jokaisella meistä on omat seksipelit, joista saamme nautintoa elämäämme.

Toisaalta Rooneytä syytettiin myöhemmin, kun hän oli jo mennyt naimisiin ja saanut lapsen, kimppakivan harrastamisesta kahden prostituoidun kanssa.

Ashley Cole

Ashley Cole on pelannut Premier Leaguessa Arsenalille ja Chelsealle. Hänet tunnetaan yhtenä sarjan parhaista puolustajista. Cole ja hänen vaimonsa Cheryl menivät naimisiin vuonna 2006, mutta onnea ei kestänyt kauaa. Vuonna 2010 Cole joutui skandaalin kouriin, kun hän väitetysti lähetteli alastonkuvia neljälle eri naiselle.

Chelsea haki eroa Coresta juuri ennen Etelä-Afrikassa järjestettävää World Cup -kisaa vuonna 2010.

Mauro Icardi

Argentiinalainen jalkapalloilija Mauro Icardi jäi kiinni salasuhteesta tiimikaverinsa Maxi Lopezin vaimon kanssa. Lopezin ex-vaimo Nara Wanda jätti hänet ollakseen yhdessä Icardin kanssa, kun he jäivät kiinni suhteestaan.

Karim Benzema

Tämä jalkapalloilija on ollut mukana muutamassakin seksiskandaalissa ja jopa sai kiellon osallistua maansa joukkueeseen vuoden 2016 European Championships -kisoissa. Häntä syytetään tiimikaverinsa Mathieu Valbuenan kiristämisestä seksivideolla, jossa on mukana myös hänen vaimonsa. Lisäksi Benzemaa on syytetty yhdessä ranskalaisten tiimikaveriensa Frank Riberyn ja Sidney Govoun kanssa seksin harrastamisesta alaikäisten prostituoiden kanssa.

Kuten yllä luetellut skandaalit kertovat, jalkapallon pinnan alta löytyy paljon niin hauskoja kuin raakoja traagisiakin skandaaleja. Osa niistä työnnetään maton alle ja toiset taas pyörivät juorulehtien otsikoissa kuukausia tapahtumien jälkeen. Mainitut tapaukset ovat vain muutamia loputtomien jalkapallon seksiskandaalien joukossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.